Migliori App iPhone iPad - Scarica Le Migliori Applicazioni per il tuo smarthphone iOS Apple
Правен Калкулатор

Правен Калкулатор

Di Dejan Atanasov

  • Categoria: Utilities
  • Prima Release: 2017-10-20
  • Versione: 1.0
  • Adult Rating: 4+
  • Dimensioni: 20.15 MB
  • Sviluppatore: Dejan Atanasov
  • Compatibile: Richiede iOS 9.0 o versioni successive.
  • Gratis Download

Descrizione

Пресметајте колку изнесуваат трошоците за различни правни постапки во Р.Македонија. Правниот калкулатор ќе ви помогне при пресметка на трошоци за правни постапки, како нотарски и адвокатски тарифи, закон за судски такси, тарифа на катастар и останати тарифи кои што ви се комплексни за толкување. * Реалните трошоци може да варираат во зависност од карактеристиката на услугата и самиот давател на истата.

Screenshots

Commenti

keyboard_arrow_up